CnC Source Forums: Can Command And Conquer Work On Windows Xp? - CnC Source Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can Command And Conquer Work On Windows Xp? Question Rate Topic: -----

#1 User is offline   Regulus 

  • Captain
  • Group: Network Staff
  • Posts: 342
  • Joined: 27-March 03

  Posted 27 March 2003 - 11:11 AM

Dagummit. I want to play command&conquer 95 but my PC says its missing something. what's going on? I WANT TO PLAY CNC!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Ss:
0

#2 User is offline   MidnightWolf 

  • Head Webmaster
  • Group: VIP Member
  • Posts: 479
  • Joined: 26-September 02

Posted 27 March 2003 - 11:30 AM

look in our download database for a patch that will fix that...I believe its in the tiberian dawn section.
0

#3 User is offline   Assassin 

  • Black Hand Assassin
  • View blog
  • Group: Network Admin
  • Posts: 2,482
  • Joined: 29-December 02

Posted 27 March 2003 - 12:34 PM

Yup sure is heres a link right to it:

http://www.cnc-source.com/files/pafiledb.p...tion=file&id=72

Enjoy! :thumb:
0

#4 User is offline   Regulus 

  • Captain
  • Group: Network Staff
  • Posts: 342
  • Joined: 27-March 03

Posted 28 March 2003 - 09:04 AM

I put in the patch but it still won't let me play. Help :mg: :star:
0

#5 User is offline   MidnightWolf 

  • Head Webmaster
  • Group: VIP Member
  • Posts: 479
  • Joined: 26-September 02

Posted 28 March 2003 - 10:52 AM

if you are that desperate to play the old command and conquer games make the system a duel boot one with win98 installed or something... thats the end all way of doing it
0

#6 User is offline   Assassin 

  • Black Hand Assassin
  • View blog
  • Group: Network Admin
  • Posts: 2,482
  • Joined: 29-December 02

Posted 28 March 2003 - 12:12 PM

Wait don't forget Windows XP's emulating feature of Win98 and Win 2000 as well as Win95. Just right click on the shortcut or executable file. Select Properties then select the Compatibility Tab set it to run in Win98 + the Patch then it works. With just the patch it doesn't always work but doing this it should definatly work.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users