CnC Source Forums: Hi everyone! - CnC Source Forums

Jump to content

  • 8 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Hi everyone! Rate Topic: -----

#21 User is offline   Ihm 

  • Not quite so dead...
  • Group: Network Admin
  • Posts: 851
  • Joined: 10-December 05

Posted 19 January 2006 - 06:00 PM

Id say not, I think its SQL problems, ill sort it as and when I get around to it, list of ttd is getting bigger...
0

#22 User is offline   Deso 

  • Leader of Tiberian Dawn: Asset Manager
  • Group: Network Leader
  • Posts: 242
  • Joined: 25-July 05

Posted 19 January 2006 - 07:15 PM

hey dreadlord :D to not leave anyone left out I'll write in english :P well dreadlord our mod is getting hosted by CnC Source now so its really cool :D anyway nuke u know russian wtf u never told me :P
0

#23 User is offline   TankMaster 

  • Tiberian Dawn Coder
  • Group: Network Mod Staff
  • Posts: 11
  • Joined: 28-July 05

Posted 19 January 2006 - 09:17 PM

Fix it now IHM... j/k. Now it is showing the one I told you about. I will see what I can find on XML, or you can do a case selection structure in php. Oh and maybe it was because it liked me :P j/k.
0

#24 User is offline   Dark_Jedi 

  • teh win!
  • View gallery
  • Group: Network Mod Staff
  • Posts: 37
  • Joined: 31-December 05

Posted 19 January 2006 - 09:44 PM

I don't know why but I can see Deso's sig alright but everyone else is Tank master and Tankmaster have no sig
0

#25 User is offline   Ihm 

  • Not quite so dead...
  • Group: Network Admin
  • Posts: 851
  • Joined: 10-December 05

Posted 20 January 2006 - 01:56 AM

Wow, I just got the bug too, Hi Dark "Soviet_Deso" Jedi, *Laughing out loud*.

I need the script to be dynamic though because of loading the latest unit, Ill look into XML, I found something yesterday, didn't seem to complicated, Just the whole Im about to go to bed and I can't see straight wasn't seeming to help.
0

#26 User is offline   Deso 

  • Leader of Tiberian Dawn: Asset Manager
  • Group: Network Leader
  • Posts: 242
  • Joined: 25-July 05

Posted 20 January 2006 - 05:02 AM

I see everyones sig normally but only tank master doesn't have it
0

#27 User is offline   Ihm 

  • Not quite so dead...
  • Group: Network Admin
  • Posts: 851
  • Joined: 10-December 05

Posted 20 January 2006 - 02:54 PM

TankMaster hasnt got the strip in his sig *Laughing out loud*.
0

#28 User is offline   Deso 

  • Leader of Tiberian Dawn: Asset Manager
  • Group: Network Leader
  • Posts: 242
  • Joined: 25-July 05

Posted 20 January 2006 - 03:15 PM

*Laughing out loud* oh thats why
0

#29 User is offline   Dark_Jedi 

  • teh win!
  • View gallery
  • Group: Network Mod Staff
  • Posts: 37
  • Joined: 31-December 05

Posted 20 January 2006 - 03:25 PM

at least we agree on something...we can't see Tankmaster's sig!
0

#30 User is offline   TankMaster 

  • Tiberian Dawn Coder
  • Group: Network Mod Staff
  • Posts: 11
  • Joined: 28-July 05

Posted 20 January 2006 - 06:58 PM

I do not have the sig, because it is still looking for my previous sig that was on Unleashed Network. I have not added the RotD sig nor any other yet.
0

Share this topic:


  • 8 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users